PRODUSELE ACHIZITIONATE LA DISTANTA

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Conform acestei legi, ai dreptul sa notifici in scris ca renunti la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor.

CUM PROCEDEZI PENTRU A RETURNA UN PRODUS

Produsele se vor returna  prin orice firma de curierat/posta pe adresa scrisa initital pe coletul primit, in termen de 10 zile lucratoare de la achizitionarea acestuia, cu eticheta produsului, insotit de factura. Contravaloarea acestuia se va returna in cel mult 30 de zile de la primirea returului sau va puteti alege in schimbul produsului achizitionat initial un altul la schimb, cu aceeasi valoare sau mai mare , diferenta fiind achitata ulterior de dumneavoastra la primirea coletului.

Plata transportului la retur va fi suportata de catre client. In cazul in care produsul prezinta defecte, plata transportului va fi suportata de noi.

CONDITII DE RETUR

Returneaza produsul pe care nu il mai doresti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: probat, dar nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii si cu eticheta inca atasata. Returul produsului fara eticheta de compozitie nu poate fi acceptat.

Produs adaugat la favorite

FashionLegends foloseste cookie-uri. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau. Detalii