CERTIFICAT DE GARANTIE

Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de S.C. FASHION LEGENDS SRL şi se aplică oricărui produs achiziţionat din magazinul FASHION LEGENDS sau de pe www.fashionlegends.ro

Durata de garanţie 

Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor.

Pentru produsul achiziţionat din magazinele noastre, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Pentru orice defecte pe care le-aţi putea descoperi în această perioadă de timp vă invităm să aduceţi produsul cât mai repede la unul din magazinele noastre pentru a fi evaluat.

Condiţii de garanţie 

Garantăm că produsul achiziţionat de la S.C. FASHION LEGENDS SRL  este un produs sigur, nou (nefolosit), autentic (produsul prezintă elementele de identificare ale mărcii legal înregistrate) şi lipsit de orice defect.

În condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil), date fiind natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizării. Durata medie a utilizării este de circa 6 luni calendaristice. Trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.

Important: Garanţia se aplică doar în cazul în care cumparatorul face dovada achiziţiei produsului - este obligatorie prezentarea bonului de casă sau a facturii fiscale. 

RECOMANDARI GENERALE PRIVIND INGRIJIREA PRODUSELOR TEXTILE

  • Nu asteptati ca articolele sa se murdareasca excesiv pentru a le spala.
  • Articolele patate intens tratati-le cu o solutie/pasta pentru indepartarea petelor (dupa caz) inainte de a le spala.
  • Pastrati articolele murdare intr-un loc cat mai aerisit si uscat, avand grija sa nu treaca prea mult timp pana la spalare.
  • Inainte de spalare sortati articolele dupa gradul de sensibilitate (marcat pe etichetele de intretinere) si culori.
  • Articolele noi, colorate, spalati-le separat prima oara.
  • Atentie la instructiunile producatorului pe care le regasiti pe eticheta interioara a produsului, unele articole pot fi curatate doar in  curatatorii specializate cu solutii specifice, de exemplu, gecile cu umplutura din fulgi
  • Dozati detergentul corect, conform instructiunilor de pe cutie, tinand cont si de duritatea apei si de gradul de murdarie al articolelor respective.
  • La articolele colorate se recomanda separarea in doua categorii, cele cu tonuri mai inchise si cele cu tonuri mai deschise.

FASHIONLEGENDS.RO va multumeste pentru comanda!

Produs adaugat la favorite

FashionLegends foloseste cookie-uri. Continuarea sesiunii pe acest site implica acordul tau. Detalii